Onze werkwijze

Het realiseren van een nieuw interieur begint met goed luisteren. Wat zijn precies uw wensen? Wat is de functie van de ruimte die vernieuwd gaat worden? Welke stijl spreekt u aan? Welke materialen passen bij u en wat is uw budget?

Voordat we de handen uit de mouwen steken, proberen we samen met u zo nauwkeurig mogelijk boven water te krijgen wat u graag wilt. Het vertalen van uw interieurwensen naar een perfect eindresultaat, dat is onze uitdaging. Het gaat daarbij om het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en uitstraling. Of het nu gaat om uw nieuwe kantoor, de inrichting van een school of een huisartsenpraktijk.

Heldere afspraken en een transparante werkwijze
Als we weten wat uw wensen zijn, gaan we voor u aan de slag. We maken een duidelijk projectplan, een 3D-weergave en een kostenbegroting. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. Heldere afspraken en een transparante werkwijze, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Al meer dan tien jaar realiseren wij de interieurwensen van onze klanten uit diverse sectoren. Functioneel doordacht, fraai en stijlvol vormgegeven en altijd met een hoog afwerkingsniveau.

Aantal projecten voltooid dit jaar

Inzet voor onze klanten

Aantal meters kantenband