Interieurbouw voor de Medisch zorg

Zoekt u een interieurbouwer die gespecialiseerd is in de zorg? Dan bent u bij de Interieurbouwers aan het juiste adres. 

De afgelopen tien jaar hebben we veel interieurprojecten in de zorg afgerond. Vooral op het gebied van tandartspraktijken mogen we onszelf een specialist noemen. En dat is iets waar we trots op zijn, want tandartsen stellen hoge eisen aan hun werkomgeving.

De praktijk van een tandarts, maar ook van een huisarts moet er vaak strak en hygiënisch uitzien. Het interieur moet voldoen aan de wettelijke eisen maar tegelijkertijd mag het ook niet koud overkomen. Patiënten moeten zich prettig voelen in de ruimte. Door onze jarenlange ervaring met tandartspraktijken weten wij precies hoe we het beste resultaat kunnen bereiken. Daarbij houden we rekening met de specifieke aandachtspunten bij de materialen, het dagelijks gebruik en de wettelijke eisen.

Wilt u meer weten over medische interieurs, tandartspraktijken of andere projecten die gerelateerd zijn aan de zorg? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw voor de zorg en we helpen u graag verder.

Tandarts Roeloffs – Katwijk

Tandarts Roeloffs – Katwijk

Tandartspraktijk Odoorn

Tandartspraktijk Odoorn

Boca Sana Tandartsen – Bunnik

Boca Sana Tandartsen – Bunnik

Boca Sana Tandartsen – Zeist

Boca Sana Tandartsen – Zeist

Al meer dan tien jaar realiseren wij de interieurwensen van onze klanten uit diverse sectoren. Functioneel doordacht, fraai en stijlvol vormgegeven en altijd met een hoog afwerkingsniveau.

Aantal projecten voltooid dit jaar

Inzet voor onze klanten

Aantal meters kantenband