Totaalprojecten

Complete projectinrichting
Bent u toe aan een nieuw interieur? Of dient alles nog helemaal nieuw ingericht te worden? Voor het totale interieur project bent u bij de Interieurbouwers aan het juiste adres!
Bij projectinrichting is één ding belangrijk: dat u als klant wordt ontzorgt van begin tot eind. U hoeft alleen uit te kijken naar een prachtig, volledig op maat gemaakt interieur die helemaal naar uw wens is. We luisteren naar uw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die er zijn om tot het gewenste interieurontwerp te komen, passend in uw stijl en budget. Het vertalen van uw interieurwensen naar een perfect eindresultaat, dat is onze uitdaging. Het gaat daarbij om het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en uitstraling.

Of het nu gaat om een nieuwe inrichting van een huis, restaurant, kantoor of een tandartspraktijk, ons team helpt je graag. Wij pakken alles op van concept tot oplevering.

Heldere afspraken en een transparante werkwijze

Als we alle wensen in kaart hebben gebracht, gaan we voor u aan de slag. We maken een projectplan, een 3D-impressie en een kostenbegroting. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. Heldere afspraken en een transparante werkwijze dat is wat wij belangrijk vinden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Een groot voordeel van onze werkwijze is dat we nauw samenwerken met gerenommeerde partijen en veel in eigen huis produceren. Dat zorgt voor een grote keuzevrijheid voor u als opdrachtgever.

Uw behoefte, wensen en ideeën staan voorop en wij stellen alles in werk om dat te realiseren. Met onze vakmanschap, ervaring en deskundigheid ontzorgen wij u van A tot en met Z!

Het proces

Zodra wij een voorstel hebben gemaakt voor een interieurplan en deze door u akkoord is gegeven wordt de opdracht opgenomen in onze planning. Dan gaat alles in productie binnenshuis, in onze eigen werkplaats in Hardenberg. In onze werkplaats beschikken we over een modern machinepark waar we alle componenten voor uw interieur zelf bouwen. Zodra alles 100% naar tevredenheid is, komt het professionele team van de Interieurbouwers bij u om alles te plaatsen en te monteren.

Bent u toe aan een nieuwe inrichting? Geheel naar eigen wens en op maat gemaakt? Dan bent u bij de Interieurbouwers aan het juist adres!

Keuken vakantiewoning – Diepenveen

Keuken vakantiewoning – Diepenveen

Landelijk en moderne woning – Giethoorn

Landelijk en moderne woning – Giethoorn

Functioneel doordacht, fraai en stijlvol vormgegeven en altijd met hoog afwerkingsniveau.

Aantal projecten voltooid dit jaar

Inzet voor onze klanten

Aantal meters kantenband